Timber Gastropub TI

Timber Gastropub TI

Milling History: local eatery upgrade gives nod to historical past

Located between Spokane and Coeur d’Alene, Post Fall’s Timber Gastropub pays homage to the area’s logging industry with upgrades to the restaurant’s interior and exterior spaces. This included the use of natural wood elements from locally milled timbers. The new wood walls also provide added lateral resistance to the entry canopy, which increased the parapet height by over 15 feet.

Project Highlights

  • Added cantilevered steel flat plate awnings
  • Reapportioned areas include smaller dining nooks of high-top tables and booths
Location: 
Post Falls, Idaho
Square Feet: 
8,800-SF
Stories: 
1
Primary Material: 
Steel
Type: 
Structural
Sector: 
Commercial
Tenant Improvements

Social Profiles