Work

Timber Gastropub TI

Milling History: local eatery upgrade gives nod to historical past

Located between Spokane and Coeur d’Alene, Post Fall’s Timber Gastropub pays homage to the area’s logging industry with upgrades to the restaurant’s interior and exterior spaces. This included the use of natural wood elements from locally milled timbers. The new wood walls also provide added lateral resistance to the entry canopy, which increased the parapet height by over 15 feet.

Location Pin Icon
Location:
Post Falls, Idaho
Cube Measurments Icon
Square Feet:
8,800
Building Icon
Stories:
1
Geometric Shapes Icon
Service:
Structural
Pie Chart Icon
Industries:
Commercial, Tenant Improvements
Material Shapes Icon
Primary Material:
Steel

Project Highlights

  • Added cantilevered steel flat plate awnings
  • Reapportioned areas include smaller dining nooks of high-top tables and booths

Latest work

See all
Web Plumbers Union Hall 023
project

Local 38 Plumbers Union Hall

The Cooper 1
project

The Cooper

Waterfront Place Apartments
project

Waterfront Place Apartments